mandag 1. mars 2010

Jeg var aldri den i familien som var flink til håndarbeid og sånn. Så når mor skjønte at jeg drev mer og mer med diverse kreative ting (som ikke var av musikalsk art) virket hun ikke helt overbevist. Uansett ga hun meg et lynkurs i hekling i vinterferien. Og et par dager senere fikk jeg begynnelsen av hennes gamle "hekleskole" i posten. En fin overraskelse! Heftet er sikkert minst 30 år gammelt, men hekling er jo det samme fortsatt, så det er bare fint:
 

Voldsomt fin gryteklut! Tror hjemmelagde grytekluter skal inn i heimen igjen :) 
Foreløpig handler hekleprosjektet mitt om å lage pynt til kjolen jeg strikker til Johanne. Ikke allverdens å skryte av enda... 



Sånn ellers da så har vi om to uker en ettåring i huset! Hurra! Nå tenkte jeg at jeg ikke skulle skrive at det har gått fort, men det har det, og hun er fantastisk! Så hva ønsker man seg til ettåringen sin? Jeg finner stadig fine leker jeg syns hun burde ha, men jeg må vel innrømme at en del av dem er vel så mye eye candy for mor som fine leker for Johanne. Brio har mange kjempefine ting. Liker veldig godt bilene, bl.a. Og Tamo har kjempefine ting til å spise og drikke av. Og nå har de fått fine stoffer også! De er bare til mor, ikke til Johanne :) Eller, si ikke det. De ender vel opp i ett eller annet hun skal benytte seg av på den ene eller andre måten, tenker jeg. Dessuten har hun noen fine leker fra før også. Denne dokka lekte jeg med da jeg var liten. Har noen sting mellom hode og kropp, men ellers like fin: 




Nå er jenta våken ved siden av her, hører jeg. På tide å leke litt, da! 
God mandag til alle!

1 kommentar:

  1. Sånn dukke hadde jeg lik/lånte din :D

    Vårklem fra Kristine SM

    SvarSlett