tirsdag 16. mars 2010

Jeg vil også ha nytt, stort hus!

Jeg ønsker meg stor plass, gjerne et gammelt hus med hemmelige rom og masse plass å styre og ordne på. Stort barnerom, f.eks. Dette ønsket kommer jevnlig, akkurat nå fordi jeg var innom sidene til Barnvänligt. Der er det så mye fint jeg skulle ønske jeg hadde plass til! 

Jeg har jo noen planer med bl.a. rommet til Johanne. Og egentlig nesten alle de andre rommene i leiligheten. Når jeg leiter etter inspirasjon, finner jeg så mange fine ting jeg ønsker meg. (En spareelefant som er på bildet over hadde jeg da jeg var liten. Håper den er på loftet hos min far enda, for den ønsker jeg meg.) Men, trenger jeg alle disse tingene? Nei, jeg gjør jo ikke det. Og jeg trenger ikke stort hus. Egentlig. Men jeg har lyst på uansett. Så jeg drømmer iblant om å flytte et sted der vi har råd til å få oss dette store huset. På landet, altså. Langt vekk fra Oslo som jeg liker så godt! Hm, det skjer vel ikke med det første, tenker jeg. Men det er fint å ha drømmer :)Strikkekjolen til Johanne ble ferdig i går kveld. Skal prøve å få modellen til å stille opp i morra så jeg får tatt et bilde. Og idag kom nytt garn i posten, så jeg er klar til å ta fatt på neste prosjekt. Med store pinner og tykt garn!

God kveld til alle!


3 kommentarer:

  1. Er det nøstebarn kjolen du har strikket til Johanne? Ta den på på fredag da :O) for jeg har nemlig tenkt til å strikke den jeg også :-p

    God kveld!

    SvarSlett
  2. Nøstebarnkjole, ja. Den ble egentlig litt stor (1-2 år), men kanskje jeg tar sjansen på fredag likevel :)

    SvarSlett