mandag 5. april 2010

Noen små, nye, brukte ting

Siste del av påsken ble tilbrakt på Tjøme hos min familie. Der fikk jeg tatt en liten kikk i en gammel kommode hos far, og en liten kikk i sengetøyskuffen hos mor. Tok ikke med så masse, men noen småting ble med til byen.Babushka og spareelefanten jeg håpet på å finne.Fra Tjømø Sparebank :)


Jeg fant også et par fine putetrekk som nok skal brukes i ett eller annet syprosjekt etterhvert. 

Tidligere har jeg funnet bloggen til den fine butikken 13 som ligger i Tønsberg. I påsken tok jeg en liten tur innom, og der var det utrolig mye fint! Det var mange kommentarer som "Åh, husker du den?!" og "Sånn hadde farmor og farfar, hadde de ikke?". En god blanding av brukt, nytt, gammelt, og gamle møbler som var pusset opp. Jeg fant en kjempefin mei tai som jeg kjøpte med meg. Vi har brukt mye sjal tidligere til Johanne, og hadde ikke tenkt å kjøpe mei tai, men denne var både billig og veldig, veldig fin, så den ble med hjem.Nå gjør vi oss klar til første dag i barnehagen i morgen. Jeg er veldig spent. Lille jenta, på vei ut alene i den store verden. Spennende!

5 kommentarer:

 1. Så fine ting du fant! Jeg kommer en tur til Tjøme i slutten av måneden, da håper jeg å få tatt meg en tur til nr. 13 i Tønsberg!

  Lykke til med barnehagestart:)

  SvarSlett
 2. Jag ska hålla tummarna imorgon att de går bra i bhg. :-)

  SvarSlett
 3. May Britt-vennen!6. april 2010 kl. 18:28

  Jeg følger spent med dere!!! Håper den første dagen i barnehagen har gått bra!!

  SvarSlett
 4. Såå søt sparebøsse :O) Moro med ting en hadde selv som liten! Håper første dag i store-bhg gikk bra. Savnet dere i dag...

  Klem til begge fra oss :O)

  SvarSlett