søndag 18. april 2010

Lopper

Loppemarkedhelg! Endelig. Her i byen skal alle ha loppemarkedene sine samtidig. Vi fikk med oss to i går. Kanskje det blir et i dag også...


Egentlig har jeg planer om å male en kommode vi allerede har stående her. Men så fant jeg denne, og tok den med meg hjem. Med nye knotter og kanskje litt fint papir oppå, tror jeg den bli veldig bra. Jeg tror egentlig at den andre kommoden kunne blitt veldig fin og... Kanskje vi har plass til to?!

Jeg er lett å inspirere (ev påvirke...) og ser for meg hvor fine omtrent alle hyller, kommoder og bord i huset kan bli med litt fine papir eller tapeter på. Jeg har allerede bestilt noen fine noen fra Rie Elise Larsen, bl.a. (Dette vet ikke mannen noe om enda... men nå finner han det vel ut snart ;)) De er bestilt herfra.

Vi kjøpte også en fin krakk. Kjekt å ha! Male eller beholde som den er? Litt papir på toppen? :)


Så fant jeg denne kjempefine kakeboksen! De hadde satt den litt i bakgrunnen, sammen med de andre fineste loppene. Tror hun som solgte meg den egentlig ville ha den selv.

Fine Disneyfigurer fra Askepott og Snehvit. Nei, fra Tornerose, var det visst :) Takk, Rganhild!

Her har vi en nydelig, askefri søndag. Når lilleboble våkner blir det lunsj med nybakt brød før vi nok skal ut i solen. Herlig søndag!

5 kommentarer:

 1. Du!?! Den kakeboksen har jeg og mamma funnet nesten lik hjemme hos Oldefar (farfar) i kjelleren der. Den er rund den vi fant da, men ellers er den klin lik! :D

  SvarSlett
 2. Hey! Hjemme hos svigers finnes det visst også en sånn boks! Hurra. Fin boks!!! :) Forøvrig Rannveig, en liten rettelse her.. Figurene på boksen er fra Tornerose!! :)

  Hilsen Ragnhild K. (Fra master..)

  SvarSlett
 3. Så mye fint :O) Håper du legger ut bilde når du er ferdig med prosjektene... Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 4. Fine funn! Så spennende å gå i gang med oppussing av kommode, nå skal jeg følge med vet du:) Gleder meg til å se! Den lille hvite kommoden med skuff ble jo kjempefin. Flinke du!

  SvarSlett
 5. søøøøøt kakeboks :)

  SvarSlett