lørdag 20. februar 2010

Hvite vegger

Vi flyttet inn i helt ny leilighet i mai i fjor. Alle vegger var hvite og uten et eneste hull fra bilder eller andre ting. Det er de fortsatt. Det tar lenger tid å komme helt i orden enn jeg hadde sett for meg. Vi har et nesten gjennomført IKEA-hjem for tida. Det er jo greit nok, men jeg har planer om å enten bytte ut litt møbler etterhvert, eller pusse opp noen av de vi allerede har. Blir nok litt maling i sommer. Kommoder og hyller kan trenge nye farger, eller kanskje litt tapetsering.

 

Disse to bildene skal opp på veggen på Johanne sitt rom. Bildene er tapet fra Ferm living (takk for tips fra Maren), og rammene har jeg trukket med stoff. I tillegg har jeg en fin, liten bunke med andre tapetprøver liggende som kanskje også skal i eller rundt rammer.

1 kommentar:

  1. Bildene ble kjempefine! Kjenner til det du skriver om at man plutselig blir veldig husmor av seg når barn kommer inn i livet. Strikking er kjempegøy, og har lyst til å lære meg å sy også. Den buksa du har laget til Johanne var jo kjempefin. Flinke du!
    Klem

    SvarSlett